Ga naar de inhoud

GLASBEWASSING

Voor al u beglazing en zonnepanelen

Voor het reinigen van al uw beglazing

Glazenwasser nodig?

U kunt bij ons terecht voor (periodieke) glasbewassing op verschillende hoogten van zowel de binnen- als buitenbeglazing en eventueel separatieglas. Onze ervaren glazenwassers zorgen voor een professionele reiniging van al uw ramen. Uiteraard staat veiligheid hierbij hoog in het vaandel. Voor glasbewassing op grotere hoogten wordt gebruik gemaakt van hoogwerkers of rolsteigers. Voor moeilijk bereikbare ramen maken wij gebruik van telescopische glasbewassing door middel van het tucker-systeem. Het tucker-systeem maakt gebruik van (osmose) water en een zachte borstel voor een optimale reiniging en bescherming van uw ramen.

Zonnepanelen reinigen

Naast het reinigen van uw ramen kunt u ons ook inschakelen voor het proffesioneel reinigen van uw zonnepanelen. Uit onderzoek is gebleken dat het rendementsverlies tot wel tien procent kan oplopen wanneer de panelen vies zijn. Daarbij kunnen de panelen beschadigd raken door o.a. vogelpoep. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Is er nood aan de man?

Snelle 24-uurs service!

Ook bij nood staat JJ Cleaning altijd voor u klaar! Zijn er spoedgevallen die niet langer om zich kunnen laten wachtten? Neem dan direct contact met ons op. We hebben altijd specialisten klaar staan die u op elk moment van de dag kunnen helpen in geval van nood!

JJ Cleaning in beeld

BEKIJK ONS WERK

Bent u ook zo benieuwd geworden naar onze diverse werkzaamheden? Om u nog een beter beeld te geven hebben wij een aantal van onze projecten online gezet. Klik op onderstaande button voor nog meer werk van JJ Cleaning en JJ Facility!

JJ CLEANING

Together to a cleaner future.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten van JJ Cleaning.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi, Welkom op de website van JJ Cleaning! Als er vragen zijn, wij helpen u graag verder!