Meteen naar de inhoud

Bouwoplevering&
Ontruiming.

vanaf de start tot aan de finish

Bouwoplevering

Na de bouw van een nieuw project of de verbouwing van een bestaand object is er vrijwel altijd sprake van veel puin en stof. Wij helpen u graag met het ruimen van puin en de gehele schoonmaak van het object, zodat alles perfect  en in goede staat opgeleverd wordt. Daarnaast verzorgen wij ook de schoonmaak van keten bij bijvoorbeeld bouwprojecten.

Ontruiming

Wij maken uw huis of bedrijfspand snel en netjes leeg, of dat nu vanwege een emigratie, verhuizing of overlijden is. Het leeghalen van een woning of bedrijfspand is vaak een tijdrovende klus. Waar moet alles naartoe? Wat wordt er weggegooid? Daarbij komt ook nog het fysieke aspect om de hoek kijken: met spullen sjouwen, tapijt verwijderen, afval storen. Al met al een zware klus.

Na de ontruiming maken wij alles piekfijn in orde. Pas als u tevreden bent met het resultaat is ons werk gedaan. Alles wordt netjes en schoon achtergelaten. Al uw wensen worden doorgesproken, zoals het verwijderen van vloeren of gordijnen. Met elkaar spreken we precies af wat we gaan doen. Het komt voor elkaar.

Contact opnemen

Kunnen we je helpen?