Ga naar de inhoud

BOUWOPLEVERING &
ONTRUIMING

Zakelijk, particulier en retail

Vanaf de start tot de Finish!

Oplevering

Na de bouw van een nieuw project of de verbouwing van een bestaand object is er vrijwel altijd sprake van veel puin en stof. Wij helpen u graag met het ruimen van puin en de gehele schoonmaak van het object, zodat alles perfect  en in goede staat opgeleverd wordt. Daarnaast verzorgen wij ook de schoonmaak van keten bij bijvoorbeeld bouwprojecten. Componenten die naar voren komen zijn o.a. reinigen van de vloeren, schoonmaken van het sanitair, keuken en apparatuur reiniging en glasbewassing.

Ontruiming

Wij maken uw huis of bedrijfspand snel en netjes leeg, of dat nu vanwege een emigratie, verhuizing of overlijden is. Het leeghalen van een woning of bedrijfspand is vaak een tijdrovende klus. Waar moet alles naartoe? Wat wordt er weggegooid? Daarbij komt ook nog het fysieke aspect om de hoek kijken: met spullen sjouwen, tapijt verwijderen, afval storen. Al met al een zware klus.

Na de ontruiming maken wij alles piekfijn in orde. Pas als u tevreden bent met het resultaat is ons werk gedaan. Alles wordt netjes en schoon achtergelaten. Al uw wensen worden doorgesproken, zoals het verwijderen van vloeren of gordijnen. Met elkaar spreken we precies af wat we gaan doen. Het komt voor elkaar.

Is er nood aan de man?

Snelle 24-uurs service!

Ook bij nood staat JJ Cleaning altijd voor u klaar! Zijn er spoedgevallen die niet langer om zich kunnen laten wachtten? Neem dan direct contact met ons op. We hebben altijd specialisten klaar staan die u op elk moment van de dag kunnen helpen in geval van nood!

JJ Cleaning in beeld

BEKIJK ONS WERK

Bent u ook zo benieuwd geworden naar onze diverse werkzaamheden? Om u nog een beter beeld te geven hebben wij een aantal van onze projecten online gezet. Klik op onderstaande button voor nog meer werk van JJ Cleaning en JJ Facility!

JJ CLEANING

Together to a cleaner future.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten van JJ Cleaning.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi, Welkom op de website van JJ Cleaning! Als er vragen zijn, wij helpen u graag verder!