Meteen naar de inhoud

Glasbewassing
in Amersfoort.

Amersfoort

Glazen reinigen?

Voor de reiniging van uw ramen, kozijnen en gevels in Amersfoort en omgeving bent u bij JJ Cleaning aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor (periodieke) glasbewassing op verschillende hoogtes van zowel de binnen- als buitenbeglazing en eventueel separatieglas. 

Onze ervaren glazenwassers zorgen voor een professionele reiniging van al uw ramen. Naast de standaard methodes uitgevoerd met een emmer, ladder en spons, kunnen wij voor uitdagende hoogtes ander materiaal inzetten. Uiteraard staat veiligheid hierbij hoog in het vaandel. 

Voor glasbewassing op grotere hoogten wordt gebruik gemaakt van hoogwerkers of rolsteigers. Voor moeilijk bereikbare ramen maken wij gebruik van telescopische glasbewassing door middel van het tucker-systeem. Het tucker-systeem maakt gebruik van (osmose) water en een zachte borstel voor een optimale reiniging en bescherming van uw ramen.

Naast particuliere woningen, kunt u ons ook inschakelen voor grotere panden en gebouwen in Amersfoort. Denk hierbij o.a. aan winkelcentra, kantoorgebouwen en flats.

Contact opnemen

Kunnen we je helpen?