Ga naar de inhoud

OVER ONS

Schoonmaak en facility onder 1 dak!

Over JJ Cleaning

WIE ZIJN WIJ?

JJ Cleaning is een jong en dynamisch bedrijf. Totaal gericht op de wensen van onze klanten. Groeien kan ieder bedrijf, met voldoende doorzettingsvermogen, wilskracht en passie. Maar een begrip worden, dat vergt vertrouwen, respect en liefde voor schoonmaak en facility. Deze laatste drie belangrijke kernwoorden staan centraal binnen onze organisatie.

Naast de kleinere schoonmaak opdrachten (eenmalig of perodiek) voeren wij ook langlopende projecten uit voor diverse grote ondernemingen en VVE’s.

Is er nood aan de man?

Snelle 24-uurs service!

Ook bij nood staat JJ Cleaning altijd voor u klaar! Zijn er spoedgevallen die niet langer om zich kunnen laten wachtten? Neem dan direct contact met ons op. We hebben altijd specialisten klaar staan die u op elk moment van de dag kunnen helpen in geval van nood!

Kwaliteit en liefde voor het vak

ONZE DIENSTVERLENING

Schoonmaak is een breed begrip. Dit varieert van het schoonhouden van het interieur van een gebouw tot het verwijderen van graffiti of bijvoorbeeld het reinigen van uw winkel. In principe vallen al deze zaken onder de noemer schoonmaakdiensten. Bij JJ Cleaning maken we onderscheid tussen schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en facility.

schoonmaakonderhoud
Onder schoonmaakonderhoud verstaan we het frequent schoonhouden van het interieur van gebouwen. Hierbij hanteren we de segmenten: kantoren, bouwopleveringen, woningen, onderwijs, trappenhuizen, gezondheidszorg, retail en recreatie.

Specialistisch reinigen
Onder deze noemer verstaan we glazenwassen, gevelreiniging, daken reinigen, graffiti verwijderen, vloeren onderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reinigen en zonwering reinigen.

Voor deze specifieke schoonmaakdiensten is specifieke vakkennis nodig. Dit kan bovendien niet zonder speciale apparatuur als hoogwerkers, stoomstraalunits, tapijtreinigers, zandstraalunits en dergelijke. Bovendien vergt dit veel kennis van werkmethodieken, in te zetten middelen en afwerkmaterialen. Echt vakmanschap dus!

Facility
Naast onze schoonmaak en specialistische reiniging hebben wij ook een speciale tak als het gaat om Facility en dienstverlening, deze werkzaamheden worden uitgevoerd  onder de naam ‘’JJ Facility’’. Onder deze noemer vallen o.a. Sloopwerkzaamheden, gevelrenovatie en onderhoudswerkzaamheden. Uiteraard te combineren met een complete schoonmaak!

5/5

“JJ Cleaning heeft voor ons de daklijsten, houtwerk en gepleisterde wanden gereinigd en tevens voor glasbewassing van alle ramen gezorgd. Het gehele traject van offerte tot facturering hebben wij als prettig en professioneel ervaren. Wij zijn erg tevreden over de verleende diensten en bevelen JJ Cleaning dan ook van harte aan.”

- Logement ‘t Voorhuysch

JJ CLEANING

Together to a cleaner future.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten van JJ Cleaning.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi, Welkom op de website van JJ Cleaning! Als er vragen zijn, wij helpen u graag verder!