Meteen naar de inhoud

Over JJ Cleaning.

Over JJ Cleaning

Wie zijn wij?

JJ Cleaning is een jong en dynamisch bedrijf. Totaal gericht op de wensen van onze klanten. Groeien kan ieder bedrijf, met voldoende doorzettingsvermogen, wilskracht en passie. Maar een begrip worden, dat vergt vertrouwen, respect en liefde voor schoonmaken. Deze laatste drie belangrijke kernwoorden staan centraal bij JJ Cleaning.

Wat doen wij?

Schoonmaakdiensten is een breed begrip. Dit varieert van het schoonhouden van het interieur van een gebouw tot het verwijderen van graffiti. In principe zijn beide schoonmaakdiensten. Bij JJ Cleaning maken we onderscheid tussen schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging.

Onder schoonmaakonderhoud verstaan we het frequent schoonhouden van het interieur van gebouwen. Hierbij hanteren we de segmenten: kantoren, bouwopleveringen, woningen, onderwijs, trappenhuizen, gezondheidzorg en recreatie. Onder specialistisch reinigen verstaan we glazenwassen, gevelreiniging, daken reinigen, graffiti verwijderen, vloeren onderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reinigen en zonwering reinigen.

Voor deze specifieke schoonmaakdiensten is specifieke vakkennis nodig. Dit kan bovendien niet zonder speciale apparatuur als hoogwerkers, stoomstraalunits, tapijtreinigers, zandstraalunits en dergelijke. Bovendien vergt dit veel kennis van werkmethodieken, in te zetten middelen en afwerkmaterialen. Echt vakmanschap dus.

Samen bereik je meer dan alleen

Onze partners

Together to a cleaner future.