Ga naar de inhoud

FACILITY

Zakelijk, particulier en retail

JJ Facility

Dienstverlening

Naast onze schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging zijn wij ook specialist op het gebied van facility en dienstverlening. Sinds 2023 voeren wij deze werkzaamheden uit onder de naam ‘’JJ facility’’, uiteraard valt deze tak onder de vlag van JJ Cleaning.

Onder JJ Facility vallen o.a. sloopwerkzaamheden, gevelrenovatie en onderhoudswerkzaamheden. 

Gevelrenovatie of onderhoudswerkzaamheden?

GRATIS OFFERTE OP MAAT?

Van alle markten thuis

DIENSTVERLENING

Sloopwerkzaamheden
Naast het standaard schoonmaakwerk worden wij vaak ingezet voor diverse sloopwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het slopen van tussenwanden of plafonds, maar ook het slopen van badkamers en complete woningen behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard zorgen we dat na het slopen alles weer netjes schoon en opgeruimd is!

Gevelrenovatie
Naast het reinigen van uw gevel kunnen wij uw gevel ook renoveren en isoleren. Denk hierbij aan o.a. hak- en voegwerk, opvulling en stralen van uw gevel.

Onderhoudswerkzaamheden 
Onderhoudswerkzaamheden is een breed begrip, denk hierbij aan het plaatsen van Wanden, plaatsen van systeem plafonds, herstellen van houtrot, schilderwerk, maar ook aan complete renovaties van bijvoorbeeld toiletunits of klaslokalen!

Dat wij als JJ Facility deze 3 componenten hebben kunnen toevoegen aan onze standaard werkzaamheden is doordat wij een breed samenwerkingsverband hebben met diverse ondernemers. Kortom gezegd neemt JJ Facility de complete Projectbegeleiding voor hun rekening waardoor het voor onze opdrachtgevers makkelijk en snel schakelen is, met daarbij korte lijnen.

JJ CLEANING

Together to a cleaner future.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten van JJ Cleaning.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi, Welkom op de website van JJ Cleaning! Als er vragen zijn, wij helpen u graag verder!