Ga naar de inhoud

ONZE DIENSTEN

Zakelijk, particulier en retail

Wat doen wij allemaal?

DIENSTVERLENING

Schoonmaakdiensten is een breed begrip. Dit varieert van het schoonhouden van het interieur van een gebouw tot het verwijderen van graffiti. In principe zijn beide schoonmaakdiensten. Bij JJ Cleaning maken we onderscheid tussen schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging. Hieronder vindt je een overzicht van de diverse diensten die wij aanbieden. Staat een specifiek onderwerp hieronder niet genoemd? Geen probleem! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

SCHOONMAAK

Bij schoonmaak-onderhoud worden er dagelijks dan wel periodiek (vaste) schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd. Van particulier, zakelijk tot aan retail!  

BOUWOPLEVERING

JJ Cleaning helpt u graag met het ruimen van puin en de gehele schoonmaak van een bepaald object, woning of kantoor. 

GLASBEWASSING

Onze ervaren glazenwassers  zorgen voor een professionele reiniging van al uw ramen. Uiteraard staat veiligheid hierbij hoog in het vaandel.

VLOERONDERHOUD

Vloeren hebben misschien wel het meest te verduren in uw pand. Onze specialisten weten  exact welke vloer op welke manier behandeld moet worden!

GEVELREINIGING

Gevels zijn allesbepalend voor de eerste indruk van mensen. Door jarenlange ervaring en vakmanschap weten onze specialisten raad met elk soort gevel!

ONTRUIMING

Wij maken uw huis of bedrijfspand snel en netjes leeg, of dat nu vanwege een emigratie, verhuizing of overlijden is. Wij dragen hier zorg voor.

JJ CLEANING

Together to a cleaner future.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten van JJ Cleaning.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi, Welkom op de website van JJ Cleaning! Als er vragen zijn, wij helpen u graag verder!