Ga naar de inhoud

GEVELREINIGING

Zakelijk, particulier en retail

Kennis en vakmanschap

GEVELSPECIALIST

Gevels zijn allesbepalend voor de eerste indruk van mensen. Een schone gevel straalt een veel beter beeld uit dan een doffe/vervuilde gevel. Daarnaast kan vuil, maar ook planten die groeien aan uw gevel onherstelbare schade veroorzaken aan het pand. De wisselende weersomstandigheden eisen op de duur ook hun tol, waardoor u voor hoge kosten kunt komen te staan. Dit kan gelukkig voorkomen worden door onze gevelreinigings specialisten. 

Bij gevelreiniging verwijderen wij met speciale technieken en middelen alle aanslag en vervuiling van uw gevel. Dit kan worden gedaan op verschillende manieren, afhankelijk van in welke staat de gevel verkeerd.

Uw gevel laten reinigen?

GRATIS OFFERTE OP MAAT?

Voor elke gevel een ander specialisme

MOGELIJKHEDEN

Stoomreiniging
Deze methode  zetten wij in bij lichte vervuiling, hierbij kunt u denken aan lichte aanslag van bijvoorbeeld mos of een klimop aan uw gevel. Bij stoomreiniging wordt water verwarmd tot temperaturen boven de 100 graden en middels een hogedrukspuit tegen de muur gespoten.

Chemische reiniging
Wanneer uw gevel in een slechtere staat is maken wij gebruik van chemische reiniging. Hierbij wordt er een speciaal chemisch middel op de gevel aangebracht waardoor het vuil verwijderd kan worden. Deze methode wordt ook toegepast bij verfresten en/of roet op de gevel.

Stralen
Wanneer uw gevel in staat is van zware vervuiling maken wij gebruiken van ‘’stralen’’.  Bij deze methode wordt er water gemengd met een straalmiddel (vaak zand of grit) en vervolgd op de gevel aangebracht. Door het stralen van uw gevel keert ook de oorspronkelijke kleur weer terug en krijgen wij het hardnekkigste vuil verwijderd.

Na het reinigen van uw gevel kunt u ervoor kiezen om de gevel te laten impregneren. Dit is niet verplicht, al raden wij het wel sterk aan. Door uw gevel na reiniging te laten impregneren zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur. Daarnaast is de gevel ook nog eens extra beschermd tegen vervuiling.

Benieuwd naar de mogelijkheden of een gratis offerte aanvragen? Druk dan op onderstaande button!

JJ CLEANING

Together to a cleaner future.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten van JJ Cleaning.

Chat openen
Hulp nodig?
Hi, Welkom op de website van JJ Cleaning! Als er vragen zijn, wij helpen u graag verder!