Ga naar de inhoud

Gevelreiniging
in Maarssen.

Maarssen

Reiniging in Maarssen?

Uw gevel laten reiniging in de omgeving van Maarssen? Dat Kan! JJ Cleaning is de specialist als het gaat om het reinigen van buitengevels.

Gevels zijn allesbepalend voor de eerste indruk van mensen. Een schone gevel van uw woning in Maarssen straalt een veel beter beeld uit dan een doffe/vervuilde gevel. Daarnaast kan vuil, maar ook planten die groeien aan uw gevel onherstelbare schade veroorzaken aan het pand. Ook de wisselende weersomstandigheden eisen op de duur hun tol, waardoor u voor hoge kosten kunt komen te staan. Dit kan gelukkig voorkomen worden door onze specialisten. Door jarenlange ervaring en vakmanschap weten onze specialisten precies hoe ze elke soort gevel moeten behandelen. Op basis van in welke staat de gevel verkeerd passen wij de juiste reinigingsmethode toe met de juiste reinigingsmiddelen. 

Er zijn diverse soorten reinigingsmethodes mogelijk. Denk aan stoomreiniging, chemische reiniging of aan het (zand/grit) stralen van uw gevel. 

Nadat wij uw woning of bedrijfspand in Maarssen gereinigd hebben kunt er ook voor kiezen om uw gevel te laten impregneren. Hierbij brengen wij een speciaal middel aan waardoor er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur en gaat het vervuiling sneller tegen.

Meer informatie? of wilt u dat wij komen kijken op locatie? Klik dan op onderstaande button!

Contact opnemen

Kunnen we je helpen?

Chat openen
Hulp nodig?
Hi, Welkom op de website van JJ Cleaning! Als er vragen zijn, wij helpen u graag verder!